Donează

Susțineți renovarea, revitalizarea și punerea în valoare a patrimoniului de pe Domeniul Regal Sinaia

Prin intermediul APPRP, toți cei care apreciază valoarea monumentelor de arhitectură și a patrimoniului natural pot contribui la efortul de reconstrucție, întreținere și dezvoltare a acestora.

Cine ne poate susține?

Persoane, organizații și companii care doresc ca, împreună:

  • să recuperăm și să întreținem frumusețea unor monumente de arhitectură emblematice pentru istoria României;
  • să creștem potențialul uneia dintre destinațiile turistice cele mai apreciate din țară, prin redeschiderea la public a clădirilor închise pentru restaurare;
  • să contribuim la rolul vital al Domeniului Regal în dezvoltarea economică a comunităților de pe Valea Prahovei;
  • să continuăm demersul Monarhiei Române de a transforma Sinaia într-un centru de identitate culturală europeană;
  • să re-valorizăm potențialul de imagine al unuia dintre cele mai puternice simboluri ale României pe plan international.

Cum?

1. Stiloul Regelui Mihai

Un instrument de scris de lux, realizat manual cu penița din aur de 18k și decorațiuni din aur de 23,5K și produs în serie limitată de către Pelikan, în onoarea Regelui Mihai, este proiectul special de fundraising pentru misiunea APPRP.

Achiziționând stiloul Regelui Mihai, vă alăturați comunității selecte a deținătorilor unui obiect de colecție care își va păstra valoarea, peste generații.

2. Donații individuale

Contribuțiile dumneavoastră sunt binevenite și apreciate, în contul IBAN:

RO20 BTRL RONC RT04 9919 3501, deschis la Banca Transilvania

3. Sponsorizări corporate

Sponsorizări corporate, inclusiv redirecționarea a 0,75/00 din cifra de afaceri, fără a depăși 20% din impozitul pe profit – vă invităm să ne contactați pentru a discuta beneficiile personalizate acordate companiilor.

4. Sponsorizări persoane fizice

Sponsorizări persoane fizice 2% sau 3,5% din impozitul pe venituri ale persoanelor fizice (formular 230 .pdf), sau (formular 200 .pdf) pentru veniturile din alte surse.

Oricare ar fi modalitatea prin care alegeți să vă implicați, vă rugăm să ne contactați.

Recomandă

Susțineți proiectele noastre

Prin intermediul APPRP, toți cei care apreciază valoarea monumentelor de arhitectură și a patrimoniului natural pot contribui la efortul de reconstrucție, întreținere și dezvoltare a acestora.